© All rights reserved to kennel Körninge | Design: Jessling Original & Layout 2017

Vi bor på en liten gård på landet i vackra Sörmland, tillsammans med våra 4 hundar. 3 labradorer Nike , Pejla, Tikka och en engelsk springerspaniel  Chilli , Rosettasweet’s Fröken Chilli.

Vi har även tre hästar på gården för ridning och körning. Eftersom vi tycker om lantlivet så föder vi även upp Gutefår i en liten skala och har för närvarande en besättning på 20 får. Katter och höns finns här också. Våra två barn Eric och Gustav har flyttat hemifrån så vi har gott om tid för alla våra djur här på gården.

Vi föder upp svarta och gula labradorer i hemmiljö och alla våra hundar bor självklart inne i huset med oss.

Vi köpte våran första labrador år 1988 som var en svart hane och har varit aktiva sedan dess med jaktträning , praktisk jakt, utställningar, viltspår, långa skogspromenader och lydnadsträning. Dom första åren hade vi bara hanhundar men kände sen med åren att det här med uppfödning var intressant och spännande, inte minst för att själv kunna föda upp just den typen av labrador som vi gillar bäst. Trevligt temperament, inte allt för tunga, men ändå med en trevlig exteriör, som kan fungera som trevliga allroundhundar både för familjelivet och lite arbete på ett eller annat vis.

Tre av våra hundar som vi har idag är födda och uppväxta här på Körninge Gård.

När vi säljer våra älskade valpar är dom veterinärbesiktade, vaccinerade, doldafelförsäkrade helt i enlighet med SKKs regler.

Varmt välkomna att höra av er om ni känner att ni kan ge en valp ett aktivt, stimulerande och kärleksfullt hem.

Med vänlig hälsning Leif och Tina Jansson

Om kennel Körninge